Івано-Франківськ

Причину ніхто не міг зрозуміти: у Львові врятували чоловіка, який втрачав кров

Медики провели складну операцію.

Причину ніхто не міг зрозуміти: у Львові врятували чоловіка, який втрачав кров

У Львові врятували чоловіка, який втрачав кров, але ніхто не міг зрозуміти причини. Про це повідомляє Перше медичне об’єднання Львова, пише ПІК.

“Олександр Стрілець з Донеччини. Йому 62. Ракета прилетіла на його подвір’я на початку жовтня. Він саме порався з братом по господарству. Олександру уламками зрешетило половину тіла, братові метал потрапив в голову. Одна операція в Курахово, ще три в Дніпрі. Кровотечу із рани на стегні, яка найбільше турбувала, вдається зупинити”, – йдеться у повідомленні.

Чоловіка з братом евакуюють до Національного реабілітаційного центру “Незламні” Першого медоб’єднання Львова. Однак чоловікові раптово стає зле. З рани на стегні знову починає йти кров.

“Причина цьому – уламок в стегновій артерії. При кожному русі той ріже стінки судини і з неї йде кров. Олександра доставляють до відділення інтервенційної радіології.  Результат – кровотеча зупиняється. І хоч уламок в тілі Олександра залишився, він більше йому не загрожує”, – додають у медзакладі.

Нині чоловік чекає на ще одну операція, яка має повністю відновити рухливість ноги, та на зустріч із братом. Той нині на реабілітації.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено