Івано-Франківськ

Ситуація на фронті на 272 день війни: головне від Генштабу

Ворог продовжує спроби наступу на Бахмутському та Авдіївському напрямках.
Ситуація на фронті на 272 день війни: головне від Генштабу

Триває 272 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми щодень, то ближче до перемоги! За добу противник здійснив близько 15 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це ввечері, 22 листопада повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог веде наступальні дії. З танків і артилерії обстрілюють Бахмутське, Бахмут, Кліщіївку, Зеленопілля, Авдіївку, Водяне, Первомайське, Невельське.
  •  На Криворізькому та Херсонському напрямках противник веде позиційну оборону, удосконалює фортифікаційне обладнання та логістичне забезпечення передових підрозділів.
  •  У Єнакієвому (Донеччина) триває підготовка примусово мобілізованих з території тимчасово окупованого регіону до лав російських окупаційних військ. Так званих інструкторів розміщують у приміщенні місцевого політехнічного технікуму, де навчаються студенти.
  • У тимчасово окуповане Дебальцеве (Донеччина) перемістили окремі підрозділи з території чеченської республіки та зі складу приватної військової компанії «вагнер».
  •  Окремі підрозділи перегруповуються в районі Молочанська (Запоріжжя). За наявною інформацією, вивільнено окремі позиції та знято окремі блокпости.
  •  Авіація ЗСУ протягом поточної доби завдала 2 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено