Івано-Франківськ

273 доба війни: ЗСУ відбили атаки ворога в районі 11 населених пунктів

Розпочалася двісті сімдесят третя доба російського широкомасштабного вторгнення.

FB IMG 1669180171185 scaled

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Спірне, Берестове, Бахмут, Курдюмівка, Північне, Новобахмутівка, Красногорівка, Первомайське, Невельське і Мар’їнка на Донеччині.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 23 листопада, пише ПІК.

Окупаційні війська продовжують зазнавати втрат.

“Так, у населеному пункті Каланчак Херсонської області, в місцевій лікарні не вистачає ліжкомісць для розміщення поранених загарбників. А до населеного пункту Великі Копані протягом попередньої доби доправлено близько 40 поранених окупантів”, – інформує Генштаб.

За уточненою інформацією, 21 листопада поточного року, у Запорізькій області, підтверджено знищення ворожих зенітного ракетного комплексу С-300 та 5 одиниць військової техніки різного типу в районі населеного пункту Пологи, Окрім того, 40 військовослужбовців отримали поранення.

“Неподалік Веселого Запорізької області знищений блокпост окупантів, 15 військовослужбовців отримали поранення різних ступенів тяжкості. У Мелітополі втрати противника склали до 30 осіб пораненими”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Запоріжжі ворог завдав ракетного удару по пологовому відділенню лікарні, загинуло немовля.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено