Івано-Франківськ

Наслідки ракетних ударів по Львівщині: голова ОДА записав відео у темряві

Сьогодні, 23 листопада росіяни завдали чергового масованого удару по території України.

На Львівщині відомо про два ракетні удари по електропідстанції. Наразі 1,5 млн людей у Яворівському, Львівському та Червоноградському районах без електроенергії. Про це повідомив голова облдержадміністрації Максим Козицький, пише ПІК.

“Через ракетний удар по енергетичному об’єкті в області застосовують екстрені відключення електроенергії. Графіки планових відключень не діють. Енергетики вже виїхали на місце влучання і працюють над тим, щоб заживити область в обхід цій підстанції”, – зазначив він.

За його словами, якщо не буде можливості швидко відновити живлення, в населених пунктах, які постраждали, розгорнуть “Пункти Незламності”, де можна буде загрітися, випити теплого чаю, поїсти чогось гарячого і подзвонити рідним. Адреси цих пунктів повідомлять органи місцевого самоврядування.

Мер Львова Андрій Садовий на 18:28 хвилин повідомив, що половина Львова вже з електроенергією. Але пам’ятайте, що продовжуються планові відключення. Водопостачання в місті відновлено на 70%. Частина будинків забезпечені лише на перших поверхах. Але це тимчасово.

До слова, президент Зеленський повідомив, що під час ракетної атаки 23 листопада, були тимчасово знеструмлені всі АЕС, ТЕС та ГЕС.

“Світ і далі дивитиметься за цим терором, будуть стурбовані, слатимуть генератори, але ракет нам не дадуть, бо досі бояться ображати терористів”, – додав президент України.

Наші сили ППО сьогодні збили 51 з 70 випущених росією ракет.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено