Івано-Франківськ

В Україні підготували понад чотири тисячі “Пунктів незламності”

У цих пунктах є електрика, мобільний звʼязок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Абсолютно безкоштовно й цілодобово.

IMG 20221122 230704 336 scaled

Ввечері 22 листопада Президент України Володимир Зеленський повідомив про новий проект підтримки людей – «Пункти незламності», пише ПІК.

“За підсумками цього дня (ред.вівторка 22 листопада) підготовлено вже понад 4 тисячі таких пунктів. Заплановано ще більше”, – повідомив Зеленський.

Якщо знову відбудуться масовані російські удари і якщо буде розуміння, що за години постачання електрики не відновити, то активується робота «Пунктів незламності» – там усі базові послуги. Це електрика, мобільний звʼязок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Абсолютно безкоштовно й цілодобово.

“Пункти працюватимуть обов’язково при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо”, – інформує президент.

Він порадив українцям вже зараз перевірити, де знаходиться найближчий пункт. Це можна зробити на сайті nezlamnist.gov.ua, на якому розміщена мапа таких пунктів по всій країні.

На сайті та в усіх «Пунктах незламності» можна буде дізнатися, де працюють найближчі АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

“Усі ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв, з урахуванням того, які терористи воюють проти нашого народу та що вони намагаються зробити”, – наголосив Зеленський.

Такою він додав, що на сайті nezlamnist.gov.ua є спеціальна форма для представників бізнесу, які хочуть приєднатись і стати «Пунктом незламності» для українців.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено