Івано-Франківськ

Стало відомо, чому в Україні мобільний зв’язок працює з перебоями

В Україні працює близько 44% базових станцій мобільних операторів.

У службі Держзв'язку пояснили, чи можуть окупанти прослуховувати телефонні розмови українців

Найкраще зв`язком наразі забезпечені Сумська, Чернівецька, Закарпатська, Львівська та Черкаська області.

Про це під час брифінгу повідомив речник Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Володимир Кондрашов, пише ТСН.

Кондрашов наголосив, що масовані ракетні атаки російських окупантів на енергетичну структуру України призвели до перебоїв живлення мереж зв’язку загального користування.

За словами речника, енергетики, мобільні оператори, усі оператори телекомунікацій, Держспецзв`язку та Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій цілодобово працюють, щоб відновити зв`язок у тих регіонах, де його наразі немає.

“Станом на 9 ранку сьогодні, 24 листопада, в Україні працює близько 44% базових станцій мобільних операторів від загальної кількості базових станцій, яка була до повномасштабного вторгнення”, – сказав він.

Кондрашов зауважив, що найгірша ситуація, якщо не брати до уваги Херсонщину, – у Миколаївській, Кіровоградській, Полтавській, Одеській та Харківській областях.

Найкраще зв`язком наразі забезпечені Сумська, Чернівецька, Закарпатська, Львівська та Черкаська області.

“Щодо ситуації з доступом до інтернету, то станом на 9 ранку 24 листопада в Україні вже працювало понад 50% мереж фіксованого широкосмугового доступу до інтернету”, – повідомив Кондрашов.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено