Івано-Франківськ

Як росіяни, які мріють заморозити українців, замерзають самі

Про необхідність заморозити непокірних «хахлов» щодня гундосять рашистські «експерти» на всіх пропагандистських телеканалах.

Як росіяни, які мріють заморозити українців, замерзають самі

Росіяни, а саме 91% населення країни-окупанта, вважають за необхідне знищувати українську енергетичну інфраструктуру. Тут діє давнішнє правило «руського миру»: самі не живемо добре і нікому не дамо. Про це пише ПІК з посиланням на Арміяinform.

“В одному з районів челябінська 30 листопада без опалення та гарячої води залишилось 156 багатоквартирних та 168 приватних будинків, 17 дитячих садків, 17 навчальних та 2 лікувальні заклади, 22 адміністративні будівлі. І це без жодного бомбардування! У нижньовартівську мешканці трьох будинків залишилися зимувати без вікон та батарей”, – йдеться у повідомленні.

27 листопада в абакані (столиця хакасії, красноярський край) залишилося без опалення 270 тисяч людей. Через порив теплопроводу припинилося теплопостачання 14 соціальних об’єктів та 270 житлових будинків, повідомили кремлівські «новини» з посиланням на місцеве управління МНС.

foto1

В ішимському районі на тюменщині спостерігається напружена ситуація щодо газифікації територій. Про це заявив голова адміністрації району ломовцев. «Газу в районі не вистачає, як і у місті ішимі, і в казанському районі. Усе тому, що та ГРС, яка забезпечує газопостачання наших трьох муніципалітетів, працює вже за межами своєї потужності», — повідомив чиновник. Ну й навіщо по них пускати ракети?

«Такі морози вночі стоять, удома пар із рота йде. Обігрівач навіть не справляється», — скиглить адепт «руського миру» з пісчанки під читою.

“Це далеко не перша аварія цього опалювального сезону, ­— бідкається скандальний генерал-депутат гурульов. — І я побоююся, що далеко не остання: сьогодні вже миготіли повідомлення про проблеми в Забайкальську. Регіон потворно підготувався до зими. Це стосується буквально всього, починаючи від формування запасів твердого палива та тарифної політики, закінчуючи кадровими рішеннями в тому блоці регіонального уряду, який відповідає за ЖКГ”.

foto2

Ну і на останок додамо, що з 1 грудня тарифи на комунальні послуги по всій росії без завдавання будь-яких ударів із HIMARS позапланово збільшаться. 2022 року це відбувається вдруге: спочатку планова індексація була у липні. Після позапланової грудневої індексації влада обіцяє не займатися підвищенням тарифів два роки — до літа 2024-го.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено