Івано-Франківськ

Цієї ночі у Запоріжжя та Кривому Розі прогриміли вибухи: які наслідки

Інформація щодо постраждалих і руйнувань уточнюється

52373a5 53e4f01 canvas

Вночі на 5 грудня у місті Кривий Ріг, що на Дніпропетровщині, прогриміли вибухи. Про це повідомив начальник військової адміністрації міста Олександр Вілкул у телеграмі.

Кривий Ріг. У місті декілька потужних вибухів“, – написав він.

Унаслідок атаки одна людина загинула, троє поранених. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram. За його словами, поцілили росіяни після опівночі у промислове підприємство.

Убили працівника. Його тіло рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого виробничого цеху. Ще троє людей дістали поранення. Їх доправили до місцевої лікарні. Стан медики оцінюють як середньої тяжкості”, – додав посадовець.

Разом із тим, російські окупанти атакували об’єкти промислової та енергетичної інфраструктури. Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Цього разу окупанти вдарили своїми клятими ракетами по об’єктах промислової та енергетичної інфраструктури міста. Відомо, що ушкоджень зазнало одне з приватних підприємств”, – розповів він.

Під вогнем окупантів цієї ночі знову опинився також Нікопольський район. Накрили його з важкої артилерії. Під вогонь потрапила Марганецька громада.

“Люди цілі. Деталі атаки уточнюються. У решті районів ніч минула без “прильотів” і на цю хвилину спокійно”, – підсумував Резніченко.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено