Івано-Франківськ

У мережі з’ясилися знімки авіабази в Енгельсі, з якої РФ завдає ударів по Україні

На аеродромі розміщений підрозділ важкої бомбардувальної авіації, в основному бомбардувальники Ту-95 (Ведмідь) і Ту-60 (Блекджек).

268399 1 new 960x380 0 scaled

Американська аерокосмічна компанія Maxar опублікувала супутникові знімки російської авіабази в Енгельсі, яка використовується для авіаударів по території Україні. Про цепередає Maxar Technologies.

На світлинах можна побачити кілька літаків дальньої бомбардувальної авіації, розміщених на авіабазі, пише ПІК із посиланням на “Еспресо“.

2 4 scaled

Цей аеродром Росія використовує для завдавання ракетних ударів по Україні. Там, зокрема, базуються стратегічні бомбардувальники-ракетоносці типу Ту-95МС, Ту-160, Ту-22М3. Саме звідси і злітає російська стратегічна авіація.

Maxar Technologies також оприлюднила фото авіабази, зроблені 3 та 4 грудня.

3 4 scaled

“Супутникові знімки авіабази Енгельс, Росія, зроблені 3 і 4 грудня 2022 року (до повідомлень про вибухи на базі), показують нещодавню військову активність на аеродромі та поблизу нього, на якому розміщено підрозділ важкої бомбардувальної авіації, в основному бомбардувальники Ту-95 (Ведмідь) і Ту-60 (Блекджек)”, – зазначили в аерокосмічній компанії.

4 3 scaled

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено