Івано-Франківськ

В Івано-Франківську відкрили ще один пункт обігріву на стадіоні «Рух»

У цьому пункті обігріву можна зігрітися, попити чаю, зарядити ґаджети, а в разі потреби отримати першу медичну допомогу. 
FB IMG 1670273569890 scaled
В Івано-Франківську відкрили ще один пункт обігріву  на стадіоні «Рух». Сюди кожен може прийти зігрітися, попити чаю, зарядити ґаджети, а в разі потреби отримати першу медичну допомогу.
Про це повідомляє міський голова Руслан Марцінків, пише ПІК.
«Маємо запас питної води, маємо технічну воду, маємо чай, печиво. Будь-хто може сюди прийти зігірітися. Ми готові розмістити тут орієнтовно 50-70 людей. Маємо так само і джерела альтернативної енергії, тобто генератори, тобто коли зникне світло, ми готові забезпечити тепло в цьому приміщенні. Маємо окрему кімнату, де мама з дитиною можуть розміститися, чи перевдягнутися, чи погодувати дитину можна»,– розповідає в.о. директора КП «Франківськ Арена» Денис Рудницький.
FB IMG 1670273651278 scaled
Тут пункт обігріву працював і минулих років. Тепер, у часі повномасштабної війни, його поповнили генераторами та додатковою кількістю води та продуктів.
FB IMG 1670273586878 scaled
Нагадаємо, у парку імені Шевченка створили так званий Пункт незламності для наймолодших. Якщо раніше у приміщенні матері та дитини можна було перевдягнути малюків чи нагодувати, сьогодні керівництво парку збільшили можливості приміщення.
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено