Івано-Франківськ

Міський голова Львова зустрівся з Папою Римським (ФОТО)

У середу, 7 грудня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Папою Римським у Ватикані.

66e4ad9999d99fba 1 scaled

У Ватикан міський голова прибув разом із дружиною Катериною Кіт-Садовою, директором Першого медоб’єднання Львова Олегом Самчуком та керівником управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Сергієм Кіралем, пише Суспільне.

“Я був здивований, коли отримав цю пропозицію. Ми разом з Олегом Самчуком, Сергієм Кіралем та Катериною Кіт-Садовою ретельно готувались до зустрічі. Кілька хвилин, щоб сказати все, що потрібно, усе, що важливе”, написав Андрій Садовий у Facebook.

Також Андрій Садовий опублікував фото, на якому видно подарунок для Папи — це дерев’яний хрест з осколком російської ракети.

“Дерев’яний хрест – символ перемоги добра і правди, який “поранений” осколком російської ракети. Поранений, але незламний, як усі українці. Цей осколок витягнули з тринадцятирічної дівчинки Насті. Папа про це знає. Думаю, кожен дуже чітко зрозумів символізм”, — додав Андрій Садовий.

За словами Садового, глава католицької церкви благословив хрест, і тепер він подорожуватиме церквами по світу, щоб закликати всіх вірних молитись за Україну. Ще один такий хрест залишиться в Папи, щоб кожного дня нагадувати про ціну, яку платять українці за правду та свободу.

Крім цього, на зустрічі поговорили про наслідки російської агресії та проєкт UNBROKEN Ukraine.

Як повідомили Суспільному у пресслужбі Львівської міської ради, далі міський голова вирушить до Польщі, у місто Жешув. Там відбуватиметься форум, спрямований на допомогу Україні.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено