Івано-Франківськ

Politico: Зеленського визнано найвпливовішою людиною Європи, російського диктатора – “невдахою року”

Американське видання Politico визнало президента росії володимира путіна «невдахою року».

Подробиць не розповідатиму, - Зеленський утретє за тиждень провів засідання Ставки

Politico представило свій щорічний рейтинг найвпливовіших людей Європи. Окрім найвпливовішої людини на континенті видання також відзначило інших осіб, поділивши список на три категорії: «виконавці», «мрійники» та «руйнівники», передає Громадське.

У «випуску-2023» Politico назвало володимира путіна «невдахою», хоча й включило його до категорії «мрійники». Президента України Володимира Зеленського видання назвало найвпливовішою людиною Європи у 2022 році.

«Мрія володимира путіна про велику росію навряд чи здійсниться. Його повномасштабний наступ в Україні почав розвалюватися майже так само швидко, як і розпочався. Європа змінюється. Континент переоцінює свої стратегічні відносини, серйозно ставиться до оборони, переглядає політику щодо торгівлі, вступу та енергетичної безпеки. Загалом кажучи, це переосмислення того, що означає бути європейцем, — і це значною мірою завдяки українському коміку, який став президентом», — пише видання.

Зеленський подякував Politico і заявив, що це — відзнака для українців.

«Бо лідер може бути по-справжньому впливовим тільки тоді, коли він чи вона представляє не самого лише себе, а спільну волю, спільну мрію, спільну мету його народу. Так ми живемо в Україні», — сказав він.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено