Івано-Франківськ

У Франківську облаштували ще один пункт обігріву

Пункт обігріву готовий приймати франківців мікрорайону Набережна.
FB IMG 1670568560389 scaled
В Івано-Франківську, на вулиці Набережній, облаштували пункт обігріву.
У приміщенні Муніципального центру дозвілля перший поверх повністю облаштували: встановили тут лавки та обігрівачі. А також запаси питної води та продуктів тривалого зберігання, повідомляють на сайті міського голови, пише ПІК.
«В нас є чай, в нас є сухі продукти, в нас є печиво, кава. Можна навіть підзарядитись: мобільні телефони, ґаджети, ноутбуки. При мінусових температурах ми забезпечимо людей, які будуть приходити до нас в Муніципальний центр дозвілля ковдрами, теплими одіялами, пледами і, звичайно, будуть обігрівачі у нашому приміщенні», – каже директорка Муніципального центру дозвілля Леся Муравйова.
У цей пункт обігріву на Набережній, 42 готовий прийняти понад пів сотні франківців. Однак вахтерка Ганна Острижнюк запевняє, за потреби, намагатимуться допомогти і більшій кількості людей. У разі повного блекауту бажаючому зігрітися тут точно не відмовлять.
 «Приміщення розраховане на 60 людей, але, якщо прийде більше, то виганяти не будемо. Приймемо, звичайно, і більшу кількість народу»,- коментує вахтерка Муніципального центру дозвілля Ганна Острижнюк.
Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено