Івано-Франківськ

Одразу двоє військових з Івано-Франківщини віддали життя за Україну

Сумна звістка прийшла у Коршівську громаду.

MyCollages 2022 12 17T183606.114 scaled

На російсько-українській війні загинули воїни з села Коршів, ІГНАТЮК Павло Ярославович, 26.05.1986 р.н. та ЛОБОДЮК Володимир Іванович, 2000 р.н.

Павло солдат 2 гірсько-штурмової роти військової частини А3715,  захищав Україну від російського агресора,   загинув 15.12.2022 року під час мінометного обстрілу в районі населеного пункту Спірне, Донецької області внаслідок отриманих поранень не сумісних з життям.

Володимир старший лейтенант, командир мінометної батареї гірсько-штурмового батальйону А1536, 16.12.2022 р. загинув внаслідок артилерійського обстрілу позицій поблизу н.п.  Яковівка, Донецької області.

Вірні військовій присязі, у бою за нашу батьківщину, виявили мужність та стійкість, віддали життя за кожного з нас! Вони навіки залишиться в нашій пам’яті мужніми захисниками, безстрашними воїнама, великими патріотами України та щирими людьми! Висловлюємо щирі співчуття родині загиблих. Розділяємо ваше горе. Глибоко сумуємо разом з вами. Вічна пам’ять Героям, які віддали своє життя за Україну  та кожного з нас“, – йдеться у дописі в гурпі Коршівська ОТГ.

Про день і час зустрічі та прощання з воїнами повідомимо згодом.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено