Івано-Франківськ

Прикарпатські рятувальники здійснили мрію 8-річного онкохворого хлопчика

Рятувальники приїхали до хлопчика у лікарню.

IMG 20221219 001158 scaled

Прикарпатські рятувальники здійснили мрію 8-річного онкохворого хлопчика.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“Про мрію Михайлика рятувальники дізналися від медперсоналу онкогематологічного відділення Івано-Франківської обласної дитячої лікарні, з якими хлопчик поділився ,що мріє стати рятувальником. Тільки стан Михайлика покращився, рятувальники приїхали до хлопчика у лікарню”, – йдеться у повідомленні.

Побачивши рятувальників у спеціальному вбранні з подарунками та ще й на великому спеціальному автомобілі, личко хлопчика розпливлося у щасливій посмішці, а очі мами та лікарів наповнилися сльозами радості, адже немає нічого ціннішого за щасливу посмішку хворої дитини.

“Рятувальники допомогли хлопчику сісти до автомобіля і він наче справжній вогнеборець направився разом з екіпажем до місця умовної пожежі, а по дорозі по рації спілкувався з диспетчером пожежно-рятувальної служби та доповідав ситуацію. Малий поводився наче дорослий вогнеборець, який щойно погасив пожежу та врятував життя”, – йдеться у повідомленні.

Повертаючись у підрозділ у рятувальників також появилася мрія-про зцілення Михайлика і нехай у цьому допоможе Миколай Чудотворець.

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено