Івано-Франківськ

300 доба оборони України: ЗСУ знищили 130 окупантів на Запоріжжі

Російські окупанти продовжують вести повномасштабну збройну агресію проти України.

300 доба оборони України: ЗСУ знищили 130 окупантів на Запоріжжі

Підтверджено вогневе ураження підрозділами ЗСУ 18 грудня районів зосередження живої сили та техніки противника на тимчасово зайнятій території Запорізької області. Про це ввечері, 20 грудня повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

  • Зокрема, в районах населених пунктів Пологи, Василівка і Кам’янка-Дніпровська. Втрати ворога складають понад 130 поранених окупантів, знищено до 10 одиниць озброєння і військової техніки різного типу. Інформація щодо загиблих загарбників уточнюється.
  • Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 12 ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за поточну добу уразили склад боєприпасів, 3 пункти управління та 8 районів зосередження живої сили ворога.
  • Противник зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Намагається покращити тактичне положення на Куп’янському та Лиманському напрямках.
  • На інших напрямках ворог здійснює оборону раніше зайнятих рубежів, зосереджує зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України, водночас продовжує здійснювати обстріли позицій наших військ та цивільних об’єктів вздовж лінії зіткнення.
  • Протягом доби противник завдав 10 авіаційних та 4 ракетних удари по цивільних об’єктах населених пунктів Андріївка, Вовчанськ, Соледар, а також здійснив близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по цивільній інфраструктурі міста Херсон.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено