Івано-Франківськ

Варикозне розширення вен: як вибрати актуальну стратегію лікування?

Варикозне розширення вен – досить поширена недуга, яка швидко прогресує, тому потребує ефективного лікування вже на ранніх стадіях

img original 0

Проблема завдає серйозних незручностей: «сітка» на ногах не дає носити відкриті вбрання і знижує впевненість у собі, а також становить загрозу здоров’ю. Але сучасні препарати допоможуть упоратися із цією проблемою.

Варикозне розширення вен: симптоми та лікування

Існує безліч якісних натуральних засобів, які будуть актуальними для лікування цієї патології. Один із них – Детралекс https://zdravica.ua/drugs/detraleks, який призначають при появі перших симптомів недуги. Розширення вен у нижніх кінцівках супроводжується такими проявами:

  • постійне відчуття тяжкості в ногах та сильна втома;
  • свербіж та дискомфорт в області гомілок та стоп;
  • пульсація та біль;
  • поява судинної сітки.

Лікування народними засобами можливе тільки в профілактичних цілях або як підтримуюча терапія, але для позбавлення від недуги варто все-таки обов’язково задіяти лікарські препарати. Перед прийомом потрібно обов’язково проконсультуватися з лікарем та пройти призначені обстеження: дуплексне сканування, триплекс УЗД, МР флебографія.

Варикоз: лікування чи операція?

Багато пацієнтів відкладають звернення до флеболога через страх перед хірургічним втручанням. Операція дійсно може бути призначена, але тільки в тому випадку, якщо інші методи лікування вже не є корисними і не принесуть очікуваного результату. Тому краще не затягувати із зверненням до лікаря, щоб встигнути зупинити розвиток захворювання за допомогою медикаментозної терапії. Це актуально з низки причин:

  1. Простота прийому. Головне, дотримуватися регулярності і суворо дотримуватися рекомендацій лікаря.
  2. Безпека. Детралекс – препарат на основі флавоноїдів, який практично не має протипоказань (за винятком індивідуальної непереносимості компонентів). Флеболог детально вивчить анамнез пацієнта та підбере актуальну терапію.
  3. Низька ціна. Вартість оперативного втручання, як та інших методів лікування варикозного розширення вен, дуже істотна, але на ранній стадії можна обійтися прийомом таблеток, що не потребує значних витрат.

А щоб підібрати ефективні ліки та замовити препарати з хорошими знижками – можна вибрати потрібні кошти в інтернет-аптеці Здравиця. Передбачено доставку по Україні, а також можливість забрати покупку у найближчій аптеці – і можна розпочати лікування негайно.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено