Івано-Франківськ

На Львівщині поліцейські розпочали рейди з перевірки продажу ялинок “без чіпів”

Правоохоронці перевіряють законність реалізації ялинок.

1000 545 1511802066 4211 scaled

Поліцейські  спільно з працівниками обласної Держекоінспекції та Львівського  обласного управління лісового та мисливського господарства почали комплексні рейдові перевірки для запобігання незаконного вирубування та продажу ялинок.

Про це повідомляє поліція Львівщини, пише ПІК.

Зокрема, правоохоронці відвідують  ринки та місця стихійної торгівлі, а також лісові господарства, де перевіряють документи на право порубки або продажу ялинок.

“Зловмисники, причетні до незаконних рубок або реалізації хвойних насаджень, будуть притягуватись до адміністративної та кримінальної відповідальності”, – зазначають правоохоронці.

Зокрема – за ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує зловмисникам –  позбавлення волі на строк  до семи років.

Тож поліцейські закликають львів’ян купувати лише законно зрізані ялинки і лише у спеціально визначених для цього місцях продажу.

“Реалізатори повинні мати відповідні документи на продукцію, окрім того, усі дерева повинні бути чипованими Якщо ви виявили факти незаконної рубки чи незаконної торгівлі ялинками, повідомляйте про це на оперативну лінію 102”, – йдеться у повідомленні поліції.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено