Івано-Франківськ

Після відвідин Бахмуту Зеленський поїхав до США для зустрічі з Байденом

Зокрема, о 21:00 за київським часом Байден зустрічатиме українського президента у Білому домі.

Після відвідин Бахмуту Зеленський поїхав до США для зустрічі з Байденом

Володимир Зеленський вперше з початку повномасштабного вторгнення виїхав за межі України. Сьогодні, 21 грудня він прибуде до США для зустрічі з президентом Байденом. Про це пише ПІК з посиланням на УНІАН.

“Зустріч Зеленського з президентом Байденом запланована на 14:00 (о 21:00 за київським часом) сьогодні на Південній галявині Білого дому. Вони проведуть двосторонню зустріч. Розклад завершується зверненням Зеленського до Конгресу на 23:30 за київським часом”, – йдеться в повідомленні.

Наразі відомо, що під час зустрічі з президентом Зеленським у Вашингтоні лідер США Джо Байден оголосить про новий пакет допомоги Україні в галузі безпеки, який включатиме батарею ЗРК Patriot.

За словами радника глави Офісу Президента Михайла Подоляка Володимир Зеленський також зможе особисто пояснити американським дипломатам реальну ситуацію в Україні, яка зброя потрібна Києву для боротьби з Москвою та для чого конкретно.

Нагадаємо, що у вівторок, 20 грудня президент Зеленський із неоголошеним візитом прибув до Бахмута Донецької області, де зараз йдуть найзапекліші бої.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено