Івано-Франківськ

Потрапили з пневмонією – виписалися з переломом: у Болехові поскаржилися на умови в лікарні (ВІДЕО)

Зокрема, у медзакладі дуже холодно й достатньо високі ліжка, особливо для літніх людей.

Потрапили з пневмонією - виписалися з переломом: у Болехові поскаржилися на умови в лікарні (ВІДЕО)

У Болехові місцева жителька поскаржилася на умови у лікарні. Зокрема, вона зазначила, що її бабуся потрапила туди з пневмонією, а виписалася з переломом. Про це Софія Петрущак написала у Фейсбук, пише ПІК.

“13.12.2022 року бабусю поклали в терапію з ускладненим диханням. Поставили діагноз ”пневмонія” і почали ”лікування”. Перше, що привернуло увагу – холод. Батареї холодні. Пізніше це пояснювали тим, що в котельні не встигають нормально розпалити між відключеннями світла. Обігрівач згодом теж не дозволили вмикати, бо нібито стара проводка”, – написала дівчина.

За її словами, жінку рятували три покривала, її і родичів, які чергували біля бабусі – куртки. Можу похвалити хіба за те, що нам дозволили зайняти ліжко в палаті, щоб бути біля бабусі і вночі також. На наступний день бабуся впала з високого ліжка. Жінку відправили на рентген.

“Я, санітарка і, начебто, медсестра, на собі затягли бабусю і вклали на рентгенівський стіл. Тут вже з’явився хірург (потім пояснили, що він заміняє травматолога, який у відпустці) і сходу сказав, що схоже на перелом кульшового суглоба. Рентген це підтвердив”, – розповіла Софія.

Дівчина додала, що її бабуся зараз вже в дорозі до Івано-Франківська, де її чекають у травматології. З Болехівської лікарні жінку виписали.

“Але там залишається багато пенсіонерів, на яких більшості байдуже. Є кілька молодших медичних працівників, які роблять все можливе, щоб полегшити їхнє там перебування, але їх там 2-3. Нашій бабусі пощастило, бо за неї є кому заступитись, а інші люди там – безпомічні. На відео – частина з того, що там відбувається. Вам судити, чи варто це на увагу, але мені здається, що пора в черговий раз нагадати керівництву нашої лікарні, для кого і чому вони там працюють і отримують зарплатню з преміями”, – зауважила Софія Петрущак.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено