Івано-Франківськ

Загорівся акумулятор: на Львівщині з палаючої квартири врятували батька з 5-місячною дитиною

До моменту прибуття рятувальників, чоловік з дитиною на руках були на балконі.

e134a1926a166fb18cc96d22f4a97a80 scaled

У місті Жовкві, що на Львівщині, з охопленої вогнем квартири врятували чоловіка з 5-місячною дитиною.

Про це розповіли у ДСНС Львівщини, пише ПІК.

Пожежа виникла на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, ймовірно, через акумулятор, що стояв в коридорі у шафі-купе

“Як з’ясувалось, на момент пожежі в квартирі був чоловік із 5-місячною дитиною. Вийти з небезпечного приміщення чоловік самостійно не міг, так як осередок пожежі був коло вхідних дверей. Пожежа спричинила сильне задимлення”, – йдеться у повдіомленні.

За лічені хвилина до місця події прибули вогнеборці та помпейські.

За допомогою висувної драбини рятувальники на руках спустили дитину з балкона та передали працівникам швидкої допомоги для огляду. Оскільки чоловік не зміг спуститись з балкону драбиною, рятувальники вивели його із небезпечного помешкання, наповненого токсичним димом, на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги.

5e0e530f6627d2cf75d95f564ceab2ed

” О 17:01 вогнеборці локалізували пожежу та о 17:10 ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв. м та вхідні двері. Також пошкоджено стіни на площі 3,5 кв. м та перекриття на площі 5 кв. м”, – зазначають вогнеборці.

Ймовірно, пожежу спричинив акумулятор, що стояв в коридорі у шафі-купе. Причини та деталі події з’ясовують правоохоронці.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено