Івано-Франківськ

На Харківщині загинув 46-річний військовий з Долини Мартинишин Олег

21 грудня він отримав травми несумісні з життям в районі населеного пункту Загризове.

На Харківщині загинув 46-річний військовий з Долини Мартинишин Олег

На Харківщині загинув долинянин, водій-заправник автомобільного відділення підвозу пального та мастильних матеріалів взводу матеріального забезпечення механізованого батальйону, старший солдат Мартинишин Олег Іванович. Сумну звістку повідомив мер міста Іван Дирів, пише ПІК.

“У годину скорботи схиляємо голови… У жалобі мама, дружина, донька Ірина. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям Олега. Ми пам’ятатимемо нашого героя! Дякуємо воїну за захист! Вічна Слава і Пам’ять захисникові України”, – написав він.

Долинська громада зустріне полеглого захисника у суботу, 24 грудня, орієнтовно в 12-14 годині. Траурний кортеж проїде за маршрутом: Долинська лікарня – світлофор – вул. Грушевського – пр. Незалежності, 4. Прощання відбудеться у неділю, 25 грудня. Панахида у Церкві святого Андрія Первозванного розпочнеться о 14 годині.

До слова, Олег народився у селі Гошів, але проживав у Долині. Був учасником Майдану, Революції Гідності. У 2015-2016 роках ніс службу в АТО. На початку 2022 року, воїн підписав контракт і 15 лютого, ще до початку повномасштабного вторгнення, відправився нести службу.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено