Івано-Франківськ

У Франківську ухвалили бюджет на 2023 рік

Доходи обласного бюджету на наступний рік визначені у сумі 2,37 мільярда гривень.

 

FB IMG 1671795867417 scaled

Сьогодні, 23 грудня, депутати Івано-Франківської обласної ради ухвалили обласний бюджет на 2023-й.

Про це повідомляє голова Івано-Франківської облради Олександр Сич, пише ПІК.

“Дякую за конструктивну роботу депутатському корпусу Івано-Франківська обласна рада. Як на цій сесії, так і протягом всього надзвичайного складного 2022-го року! Ми з вами були на висоті свого завдання! І дякую за конструктивну співпрацю Світлана Онищук, а в її особі і всій Івано-Франківська обласна державна адміністрація. Сьогодні, як ніколи, Прикарпаття потребує нашого взаєморозуміння і співпраці! Й ми маємо право гордитися тим рівнем, якого спільно досягнули!”, – йдеться у повідомленні.

Це рішення було прийняте на 19 сесії обласної ради, яке відбулося 23 грудня 2023 року. «За» проголосували 61 депутат.

FB IMG 1671795860126 scaled

Доходи обласного бюджету на наступний рік визначені у сумі 2,37 мільярда гривень. В їх числі доходи загального фоду складають 1,85 мільярда гривень, доходи спеціального фонду – 521 мільйон гривень. Резервний фонд обласного бюджету визначено в розмірі 20 мільйонів гривень.

Розмір мінімальної заробітної плати становитиме 6700 гривень, посадовий оклад працівника І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки – 2893 гривень, прожитковий мінімум на одну особу в місяць – 2589 гривень.

Видатки обласного бюджету визначено в сумі 2,37 мільярда гривень. Як відзначили в департаменті фінансів обласної державної адміністрації, при розподілі видатків між бюджетними програмами та розпорядниками коштів обласного бюджету враховано, в першу чергу необхідність забезпечення в повному обсязі бюджетними призначеннями на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ, що фінансуються з обласного бюджету та оплату спожитих теплоенергоносіїв та комунальних послуг, а також обґрунтування розпорядників коштів обласного бюджету до бюджетних показників.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено