Івано-Франківськ

Стало відомо, які російські об’єкти можуть стати цілями для України

Україна може завдавати таких ударів, якщо отримає необхідне озброєння від Заходу або розробить власне.

Стало відомо, які російські об'єкти можуть стати цілями для України

Військовий експерт і волонтер Павло Нарожний назвав об’єкти на території рф, по яких Україна може завдавати ударів. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

“Насамперед це будуть військові об’єкти. Те, що ми вже бачили. Нафтобази, нафтоналивні бази, з яких йде паливо на військову техніку. Це військові об’єкти, як-от: аеродроми – не цивільні, а з яких злітають ракетоносці, б’ють по території України. Це будуть, однозначно, морські порти формату Севастопольської морської бухти, Новоросійської, можливо, де розташовані підводні російські човни, з яких вони стріляють “Калібрами” по території України. Такого класу об’єкти, я думаю, будуть зруйновані”, — сказав він.

За словами експерта, ми ще забули про флот дронів, той, на який уже зайшло фінансування через платформу United24. Питання часу, коли вони будуть побудовані і коли ми почнемо топити все військове, що знаходиться в Чорному морі.

До слова, наймасштабніша “бавовна” на території РФ трапилася 5 грудня. Тоді на на російських аеродромах “Дягілєво” (Рязанська область) та “Енгельс” (Саратовська область) пролунали вибухи.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено