Івано-Франківськ

309 доба війни в Україні: авіація ЗСУ 17 разів “вдарила” по російських окупантах

Противник продовжує наступ на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Намагається покращити тактичне положення на Лиманському напрямку.
309 доба війни в Україні: авіація ЗСУ 17 разів "вдарила" по російських окупантах

309 доба війни в Україні:  авіація ЗСУ 28 грудня завдала 17 ударів по районах зосередження ворога та 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. Про це вранці, 29 грудня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Протягом минулої доби противник завдав 30 авіаційних та 7 ракетних ударів, зокрема, по цивільній інфраструктурі міст Костянтинівка Донецької області та Харкова. Також здійснив понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • Цієї ночі російські окупанти вчергове завдали удару по енергетичній інфраструктурі Харкова, застосувавши для цього 13 іранських БпЛА “Шахед-136”. 11 цих дронів підрозділи Сил оборони України збили.
  • ЗСУ відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка, Андріївка, Площанка і Червонопопівка Луганської області та Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка та Побєда на Донеччині.
  • 27 грудня, в районах населених пунктів Токмак, Титове, Чернігівка, Пологи та Бердянськ Запорізької області, втрати окупантів склали 3 одиниці військової техніки різного типу, командний пункт, вузол зв’язку та близько 230 військовослужбовців пораненими. Інформація щодо загиблих уточнюється.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 5 пунктів управління, 3 райони зосередження живої сили та склад боєприпасів окупантів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено