Івано-Франківськ

Окупанти ймовірно, готуються до відступу на Запорізькому напрямку – ОК “Південь”

Зараз окупанти намагаються створювати там рубежі оборони.

Окупанти ймовірно, готуються до відступу на Запорізькому напрямку - ОК "Південь"

Росіяни можуть готуватися до відступу на Запорізькому напрямку. Про це 24 каналу розказала речниця оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк, пише ПІК.

“Але це викликано тим, що більшому вони не навчені, і хоч сил та потужностей у росіян багато, застосовувати їх з користю вони не можуть. Таким чином загарбники намагаються зачепитися, втриматися на місці і дочекатися ситуації, коли вони отримають наказ про “жест доброї волі”, або коли тиск Сил оборони буде настільки потужним, що вони зможуть з чистим сумлінням втікати”, – сказала вона.

Також відомо і про певні рухи російських військ на лівому березі Херсонщини. Там у окупантів спостерігають внутрішній дисбаланс у війську та деморалізацію, але остаточно відходити вони поки що не збираються.

“Там загарбники отримують завдання евакуюватися, залишити певні населені пункти, після цього їх обстріляти та повернутися. Це робиться для того, щоб налаштувати місцеве населення на протидію Силам оборони, нібито їх обстрілюють саме українські війська”, – додала Гуменюк.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено