Івано-Франківськ

Окупанти продовжують переміщувати до зони бойових дій особовий склад і техніку – Генштаб

Триває 315 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково вистоїмо!

Окупанти продовжують переміщувати до зони бойових дій особовий склад і техніку - Генштаб

Окупанти продовжують переміщувати до районів ведення бойових дій особовий склад, озброєння, військову техніку та боєприпаси. Крім залізничних перевезень використовують військово-транспортну та цивільну авіацію. Про це ввечері, 4 січня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Протягом поточної доби противник завдав 3 ракетних удари по цивільних об’єктах міста Костянтинівка Донецької області, здійснив 9 авіаційних ударів та 14 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • Ворог зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському і намагається покращити тактичне положення на Куп’янському напрямках.
  • На Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському – веде оборону. Проводить інженерне обладнання позицій та мінування місцевості вздовж лівого берега річки Дніпро.
  • В місті Луганськ, в неврологічному відділені Луганської обласної клінічної лікарні, окупанти лікують понад 100 найманців приватної військової компанії “вагнер”.
  • Підтверджено вогневе ураження 3 січня місця зосередження живої сили та військової техніки окупантів в районі населеного пункту Токмак Запорізької області. Втрати росіян склали близько 80 військовослужбовців пораненими та мертвими.
  • Наша авіація протягом доби завдала 17 ударів по районах зосередження загарбників, а також 4 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за поточну добу, 4 січня  здійснили вогневе ураження пункту управління, 2 районів зосередження живої сили і військової техніки та складу боєприпасів ворога.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено