Івано-Франківськ

Багатофункціональний та потужний смартфон: переваги Apple iPhone 13

Які характеристики смартфонів дійсно важливі для покупця?

Кожен вибирає гаджети під власні цілі. Але він повинен бути достатньо потужним, зручним у користуванні, та забезпечувати максимальну автономність. Саме ці якості отримує людина, що купує iPhone 13 у базовій версії. Цей пристрій було презентовано широкому загалу восени 2021 року. Але він і досі не втрачає актуальності. Більш того, навіть у порівнянні з найновішими смартфонами Samsung, не кажучи вже про Xiaomi чи Realme, саме тринадцяте покоління iPhone лишається беззаперечним лідером.

Yo3G4gz0vIZ3QL1g-i-qCMTc60LUIeXF-Ru6xdMrvb3XUEKOjQWZr_g9v4g9y42PsmSY-M7V295rgeixlDsF1BOUursnXWPT5PdBn44F0rKjH-0QecWnbwgjAXPvXNxT2Ho6Af5XT8dq1Ar4fnSlxjtFTjQNYuO67snABb2rWcSf8RFRfCf4145ZALsHwg

Особливості iPhone 13

“Молодша” версія у лінійці пристроїв Apple зазвичай має меншу діагональ дисплея та дещо слабші характеристики. Окрім базової моделі з екраном 6,1 дюйма, було випущено також Apple iPhone 13 Mini з 5,4-дюймовим екраном. Їхні характеристики загалом ідентичні. А ось різниця у вартості складе приблизно 100 у.о.

Це ідеальні рішення на щодень з цілої низки причин:

  1. Міцний корпус з якісних та тривких матеріалів – метал та скло. Аби на дисплеї з часом не з’являлися подряпини та сліди від пальців, його захищено за допомогою скла Ceramic Shield. Це надтонке та надміцне скло, що містить нанокристали штучної кераміки. За індексом герметичності корпус відповідає найвищому стандарту IP68. Він взагалі не боїться води.
  2. Операційна система iOS 15 з можливістю подальшого оновлення. Її оптимізовано саме під цей гаджет.
  3. За традицією Apple втілює інноваційні технологічні розробки. Швидкодія та ефективність iPhone 13 обумовлені встановленням мікропроцесора А15 Bionic, що має шість ядер. За якісну графіку в іграх та під час перегляду стрічки новин відповідає графічний прискорювач – Apple GPU 5-core.
  4. Дисплею може позаздрити навіть вічний конкурент – Самсунг. Айфон 13 оснащено екраном на OLED-матриці, що забезпечує частоту оновлення на рівні 120 Гц. Пікова яскравість сягає 800 Ніт. А за чіткість зображення відповідає фірмова технологія Super Retina XDR. Завдяки їй щільність пікселів на дюйм складає 460 точок.

Варто окремо зазначити, що саме цю лінійку було визнано найкращим вибором для блогерів та Інстаграм-моделей, котрі бажають робити якісні світлини для своїх підписників. Спершу здається, що характеристики камер не найкращі. Адже навіть Xiaomi та Realme випускають смартфони з камерами на 50, 54 або 108 Мп. Але справа не лише у мегапікселях.

Переваги камер на Айфон 13:

  • використання найкращої оптики виробництва Sony;
  • основний модуль складається з двох камер 12+12 Мп з широко- та ультраширококутними об’єктивами f/1,6 + f/2,4;
  • фронтальна камера 12 Мп також з ширококутним об’єктивом;
  • величезна кількість професійних налаштувань;
  • можливість отримання різноманітних ефектів без завантаження додаткового ПЗ.

Не лише фото, але й відео виходять дуже чіткими, адже камера знімає на швидкості 60 кадрів на секунду у форматах 4К, Full HD та HD.

u7Bu3OcXfGF6r4oq2cvVUewt1KkvAWoYAFtd-jfEcc9EpRE7XogHUj1jiR1eNi-Q8h2YydfD_C1C5LCFYBK-rWU0oO7zYY7XMaoQLgPRes6F2rCdEAwwFvZFhj6UhFujI98QzGG3QS_3szRTrJWCWo_gc5qm6SVc-vD7ghq-1WXXzV39MZAo2PQW_VFSig

Висновки. Якщо шукаєте смартфон для селфі та відео, роботи з додатками та геймінгу, iPhone 13 – одна з найкращих пропозицій для активної та сучасної людини.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено