Івано-Франківськ

До Львова росіянці планували дійти за три тижні, – Данілов

Вирішальною на початку вторгнення була реакція українців. Адже вони не побоялися озброєного ворога та стали на захист своєї держави.

photo 2023 01 05 07 27 34

Апарат РНБО взявся за підготовку до можливого наступу з боку РФ ще з грудня 2019 року. На цьому під час телемарафону наголосив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов підкреслив, що якби Україна не готувалась би кілька років, то путін цілком міг би досягнути поставлених перед собою цілей на початку вторгнення, розповідає ПІК із посиланням на 24 канал.

Данілов також наголосив, що в РФ було кілька планів, зокрема, що Янукович мав стати маріонетковим очільником України, а дійти до Львова росіянці мали за 3 тижні.

У них було два плани. Перший план у них був: до 7 березня вони мали закінчити повністю те, що стосується Лівобережжя, що стосується Києва. Це був крайній термін“, – наголосив Данілов.

Він також зауважив, що до того дня у Мінську очікував Віктор Янукович. Він, власне, і мав стати маріонетковим очільником України після її захоплення. Але ці плани зруйнувалися об незламність українців.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено