Івано-Франківськ

Стало відомо, яка ситуація на дорогах державного значення на Прикарпатті

5 січня на всій території області хмарно, невеликий дощ, у високогір'ї Карпат - сніг.

FB IMG 1672902871113 scaled

Станом на ранок п’ятого січня проїзд дорогами державного значення Прикарпаття – забезпечено. Покриття мокре. На Вишківському та Яблуницькому перевалах – невеликий сніг

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг, пише ПІК.

“Для проведення протиожеледної обробки на Вишківському перевалі задіяно одну одиницю техніки. На інших дільницях техніка перебувала в черговому режимі”, – йдеться у повідомленні.

Щодо температури повітря протягом дня: вона коливатиметься від -4 на Вишківському перевалі до +10 в низинних районах, можливий невеликий дощ із переходом у сніг на високогір’ї.�

За прогнозами Укргідрометеоцентру, на Прикарпатті протягом кількох наступних днів очікується зниження температури до -5, снігопади.

“Для учасників дорожнього руху небезпеку можуть становити перепади температури через 0 градусів, коли на асфальтовому покритті є загроза утворення льодяної кірки”,  додають в САД.

У разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із ускладненням проїзду дорогами державного значення Івано-Франківщини, повідомляйте на Єдиний контакт-центр Укравтодору за телефоном 067-400-60-80.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено