Івано-Франківськ

Боєць “Азову” став опікуном для восьми свої племінників, батьки яких підірвалися на міні

Зараз воїн намагається познайомити наречену із дітьми і підготувати до труднощів багатодітного материнства.

24-річний боєць «Азову» став опікуном одразу для вісьмох своїх племінників з Житомирщини. Автівка їхніх батьків  підірвалася у грудні неподалік білоруського кордону – машину занесло на слизькій дорозі на заміноване узбіччя. 8 дітей, найменшій з яких лише 2 місяці, вмить осиротіли. Про це йдеться у сюжеті ТСН, пише ПІК.

Усі племінники слухняні, не натішиться Володимир, але їх 8, тож вчить самостійності. 

“32-річна Марія і 38-річний Петро того дня поверталися додому у прикордонне з Білоруссю село. Їхню автівку занесло просто на заміноване узбіччя. Коли родичі запитали, з ким діти хотіли б жити, вони обрали дядька Володю. “Захотіли, щоб я був з ними постійно, щоб я більше не їхав на війну”, – розказує Володя.

Тепер боєць готує на всіх, а ще прибирає та порається по господарству. Свої плани Володимиру довелося відкласти. Навіть розмови про весілля поставив на паузу, поки дівчина не познайомиться з дітьми. “Щоб вона хоча б спробувала, що це таке, чи вона зможе це все потягнути”, – каже опікун.

У Володимира і дітей з’явилася спільне завдання – закінчити ремонт другого поверху у будинку, щоби в кожного з дітей була своя кімната.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено