Івано-Франківськ

Прикарпатські рятувальники презентували нові зразки пожежної та аварійно-рятувальної техніки

Показали техніку, яка використовувалася й під час знешкодження фрагменту ракети типу «Калібр».

FB IMG 1673449713762 scaled

11 січня прикарпатські рятувальники продемонстрували керівництву області можливості спеціальної техніки, що залучається до ліквідації надзвичайних ситуацій.

Окрім техніки, рятувальники представили комплекс модульних приміщень з санітарними контейнерами, що будуть застосовуватись з метою забезпечення санітарно побутових умов для рятувальників, які залучаються до ліквідації надзвичайної ситуації, та продемонстрували на практиці швидке розгортання даного модуля.

FB IMG 1673449779462 scaled

«У минулому році та на початку поточного – за кошти державного бюджету ГУ ДСНС в області отримано 41 одиницю техніки та 49 одиниць – в якості гуманітарної допомоги від країн-донорів», – зазначив начальник Головного управління ДСНС в області Володимир Чернецький.

FB IMG 1673450079899 scaled

Це все сучасна техніка , призначена для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій різного характеру.

“Основне наше завдання полягає в оновленні технічному, щоб зменшити ризик та травмування особового складу під час ліквідації надзвичайних ситуацій. Також зазначена техніка вже використовувалась для ліквідації надзвичайної події в селі Грушка Тлумацької ТГ під час знешкодження фрагменту ракети типу «Калібр», яка влучила в житловий будинок. Дана техніка виявилась ефективною та допомогла саперам безпечно виконати роботи”, – додав Чернецький.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено