Івано-Франківськ

Зеленський розповів про результати зустрічі з Президентами Литви та Польщі

У Львові прозвучали важливі новини під час саміту Люблінського трикутника.

Президент України Володимир Зеленський розповів про результати зустрічі з президентами Польщі та Литви у Львові.

“Сьогодні тут, у Львові, для України прозвучали важливі новини під час саміту Люблінського трикутника, нашого спеціального формату з Польщею та Литвою. Польща ухвалила рішення про передачу Україні танків – я дякую за це. Дякую Президенту Дуді, уряду Польщі, усім нашим польським друзям”, – йдеться у повідомленні.

Зеленський повідомив, що Литва передає нашій державі зенітні системи – ту зброю, якої ми потребуємо для захисту від іранських дронів, для захисту української енергетики.

“Почув сьогодні цю впевненість іще раз і від Анджея, і від Гітанаса – ми разом пройдемо шлях до відновлення безпеки України та всієї Європи, до відновлення нашої територіальної цілісності, до відновлення миру. Російська агресія має програти. І так і буде”, – повідомив Зеленський.

Президент зазначив, що змістовно сьогодні проговорили питання інтеграції України як до Євросоюзу, так і до НАТО:

“Вже цього року маємо вийти на відчутний прогрес у європейській інтеграції. Це стосується передусім початку переговорів щодо членства. Польща й Литва однаково та всебічно готові нас підтримувати, бачать нас повністю інтегрованими до європейських і євроатлантичних структур”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено