Івано-Франківськ

Зеленський у Львові: яка мета візиту президента (ВІДЕО, ФОТО)

Попередньо візит глави держави до міста лева не був анонсований.

Зеленський у Львові: яка мета візиту президента (ВІДЕО, ФОТО)

Зеленський у Львові: у середу, 11 січня президент прибув сюди з робочим візитом. Про це він повідомив у Телеграм, пише ПІК.

“Розпочав свій візит до Львова з найважливішого – вшанування пам’яті українських воїнів. Слава всім, хто віддав життя за нашу свободу і незалежність нашої держави! Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні глави держави.

Також Володимир Зеленський провів координаційну нараду. Головна тема – безпекова ситуація у північно-західних областях України.

“Обговорили стан облаштування охорони державного кордону, оперативну обстановку на кордоні з Республікою Білорусь та контрдиверсійні заходи на цих територіях. Розуміємо, що крім потужних заяв нічого потужного ми там не бачимо, проте повинні бути готовими як на кордоні, так і в областях”, – додав президент. 

Разом із Зеленським до Львова приїхали Андрій Єрмак і Кирило Тимошенко.

Очільник Львівщини Максим Козицький зазначив, що президент України Володимир Зеленський прибув із візитом на Львівщину. Насамперед на Марсовому полі Личаківського кладовища вшанували пам’ять воїнів, чиї життя забрали окупанти. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено