Івано-Франківськ

Франківчанин напав на чоловіка на Львівському вокзалі: у поліції розповіли подробиці

Повалив киянина на землю, завдав кількох ударів в обличчя.

Днями на території Приміського залізничного вокзалу на вулиці Городоцькій у Львові зловмисник напав на перехожого, жителя міста Києва віком 66 років, інформує ПІК.

Він повалив чоловіка на землю, завдав кількох ударів в обличчя, заволодів його грошима та мобільним телефоном, після чого втік”, – розповіли у поліції Львівської області.

До розшуку нападника були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших підрозділів відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.

“Проведеними заходами, за допомогою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна Львівщина», поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний мешканець Івано-Франківської області віком 24 роки та невдовзі розшукали“, – зазначили правоохоронці.

thumb 48594 800 600 0 0 auto

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено