Івано-Франківськ

6 лайфхаків від економних господинь: нічого зайвого!

Невеликий список домашніх хитрощів.

111 1 scaled

У сімейному житті трапляється різне: дитині потрібне зимове взуття, прорвало трубу у ванній чи терміново потрібні ліки, а грошей з зарплати уже немає? В критичній ситуації на допомогу прийде компанія Click Credit: гроші на карту онлайн можна отримати буквально за кілька хвилин, не виходячи з дому. Миттєва позика видається без дзвінків, зайвих питань і паперової тяганини.

А досвідчені господині знають чимало лайфхаків, які дозволяють заощадити кошти — героїні серіалу “Відчайдушні домогосподарки” просто “відпочивають”!

Ось лише невеликий список домашніх хитрощів:

1. Обирати сезонні овочі і фрукти

Так, так, ми знаємо, як спокусливо підморгує взимку у магазині соковитий гранат, ароматний банан чи екзотичне ківі! Але у рідних моркві, буряку та яблуках не менше вітамінів.

Просто загугліть, яке різноманіття страв можна готувати зі звичних продуктів — ви будете вражені.

2. Не викидайте шкірки від цитрусових

Десь на балконі у пакеті накопичилась добряча гірка шкірок від мандаринів, апельсинів, лимонів та їх родичів цитрусів? Звична історія після новорічно-різдвяних святкувань!

Варто висушити шкірки та використовувати:

  • для ароматизації чаїв;
  • як приправу. Потрібно змолотити та у цю субстанцію додати трохи перцю та солі. Це відмінне поєднання до курки та іншої птиці;
  • для ароматизації приміщення та одягу.

3. Використовуйте старі зубні щітки у прибиранні

Якщо ви сумлінно виконуєте рекомендацію вашого стоматолога — міняєте зубну щітку мінімум один раз на три місяці, — не викидайте стару. Нею можна відмінно почистити комп’ютерну клавіатуру, кутики у ванній, кухонній плиті та мікрохвильовці — скрізь, де є важкодоступні місця.

4. Замініть дорогу поліроль для меблів реп’яховим маслом.

Радієте новим меблям і хочете, щоб вони й надалі тішили око? Є ідея! Замість того, щоб купувати дорогущу поліроль, придбайте в аптеці реп’яхове масло. Коштує копійки, а наведе блиск і красу: нанесіть кілька крапель на м’яку тканину, а потім протріть меблі. Насолоджуйтесь результатом!

5. Використовуйте старі капронові колготи замість ганчірки від пилу.

Навіщо купляти спеціальні серветки з мікрофібри, якщо звичайні колготи “вміють” те саме: вони не лише відмінно витирають пил, але й вбирають вологу, легко перуться й швидко сохнуть, займають мало місця.

6. Дайте нове життя старому одягу, використавши його як наповнювач для подушок і дитячих іграшок.

Цей лайфхак особливо актуальний для господинь, що займаються хенд-мейдом — власноруч створюють красу.

Речі, звісно, мають бути чисті і м’які.

Підходьте до ведення домашнього господарства з креативом і ви неодмінно придумаєте й свої способи економії. Зробіть заощадження коштів не лише потребою, а й цікавою грою.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено