Івано-Франківськ

На Прикарпатті будинки сімейного типу отримали 12 бойлерів від благодійників

Допомогу передали для шести місцевих та шести евакуйованих дитячих будинків сімейного типу.

FB IMG 1673702569445 scaled

У рамках проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни» для шести місцевих та шести евакуйованих дитячих будинків сімейного типу надійшло 12 бойлерів ємкістю 100 літрів кожен.

Про це розповіла заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко.

FB IMG 1673702574072 scaled

“У рамках цього проєкту обласна служба у справах дітей, обласний центр соціальних служб та сім служб у справах дітей територіальних громад також раніше отримали 18 ноутбуків, а фахівці з соціальної роботи – 88 планшетів. Також було надано необхідну побутову техніку, зокрема, 30 обігрівачів, п’ять холодильників, шість пральних машин, шість мікрохвильових пічок, 16 мільтиварок та 12 чайників для сімейних форм виховання з числа внутрішньо переміщених людей”, – йдеться у повідомленні.

До 16 громад області також надійшло 350 продуктових наборів для сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Допомогу ці сім’ї отримали завдяки Благодійному фонду «Любов до ближнього – Некстенлібе», – а це подружжя Марини та Курта Зіммхенів . Фонд надав такі пакунки і для евакуйованих на Прикарпаття дитячих будинків сімейного типу.

FB IMG 1673702748781 scaled

Зважаючи на нелегку енергетичну ситуацію, передали й два генератори для місцевих дитячих будинків сімейного типу Верховинської та Кутської громад.

«Подружжя Зіммхенів активно здійснює волонтерську роботу у сфері забезпечення потреб військових, будинків дитини, нужденних людей, а також сім’ям у кризі та родинам, які прихистили статусних дітей. Дякуємо всім міжнародним організаціям та волонтерам за те, що допомагають у забезпеченні потребуючих у нелегкий час війни усім вкрай необхідним. Ця робота приводиться системно і триватиме доти, поки в ній буде потреба. Дякуємо їм за солідарність та підтримку. Активна позиція наших благодійних партнерів – це успішний приклад людської небайдужості», – наголосила Людмила Сірко.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено