Івано-Франківськ

Повітряні сили розповіли, звідки вдарила Росія по Києву

Оповіщення про ракетну небезпеку надійшло із запізненням.

678

14 січня Росія атакувала Київ ракетами. Влада повідомила про атаку на об’єкти інфраструктури столиці. Також у селі Копилів Київської області зафіксували влучання у житлову забудову, потепілих немає. Загалом внаслідок атаки пошкоджені 18 приватних будинків.

Ракети летіли з північного напрямку по балістичній траєкторії, про це повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат в коментарі УП, пише ПІК.

“Скоріш за все, це ракети, які летіли по балістичній траєкторії. З північного напрямку. Балістика не є доступною, щоб ми її виявляли і збивали”, – повідомив він.

За словами Ігната, спеціалісти вивчатимуть за уламками, який саме тип ракет застосував ворог у суботу. Але очевидно, що це були або балістичні ракети, або зенітні ракети С-300, які летять по балістичній траєкторії.

“Оповіщення про ракетну небезпеку надійшло із запізненням через відсутність радіолокаційних даних та інформації з інших джерел. На жаль, у Збройних силах України немає ефективних засобів щодо виявлення та знищення балістичних ракет”, – наголосив Ігнат.

Також у Київській військовій адміністрації підбили підсумки ракетної атаки на Київ 14 січня:

  • Є влучання в об’єкт інфраструктури. Без критичних руйнувань та загоряння. Всі екстерні служби працюють на місці. Постраждалих немає.
  • В Голосіївському районі через уламки ракети відбулось загоряння в складській металевій будівлі на площі 20 м.кв. та пошкоджено дах на гаражі. Без потерпілих.
  • В Дарницькому районі уламками ракети пошкоджено два автомобіля, потерпілих немає. Інформація уточняються.

Основне фото ілюстративне 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено