Івано-Франківськ

У Бурштині під колесами легковика загинув чоловік

Внаслідок ДТП 44-річний мешканець Рогатинської громади від отриманих травм помер на місці події.

FB IMG 1673684228553 scaled

13 січня о 17:40 до поліцейських надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в Бурштині, Івано-Франківського району.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Поліцейські попередньо встановили, що місцевий 18-річний мешканець, керуючи автомобілем «Volvo», допустив наїзд на пішохода. Останній в темну пору доби на неосвітленій ділянці дороги, перетинав проїзну частину дороги зліва направо у напрямку руху автомобіля. На одязі потерпілого не було жодних світловідбиваючих елементів”, – йдеться у повідомленні.

FB IMG 1673684232083 scaled

Внаслідок ДТП 44-річний мешканець Рогатинської громади від отриманих травм помер на місці події. Керманича перевірено на стан сп’яніння, результат – тверезий.

FB IMG 1673684230319 scaled

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують слідчі в рамках відкритого кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція наголошує: пішоходи! Щоб бути в безпеці не забувайте використовувати світловідбиваючі елементи на верхньому одязі. Носіть флікери (світловідбивачі): стрічки, браслети, наліпки, жилети або навіть рефлективний одяг.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено