Івано-Франківськ

“Важка битва за Донеччину триває” – Зеленський

Зеленський підтвердив, що бої за Соледар та Бахмут тривають.

04f590dc0f807c23 scaled

У зверненні до народу наприкінці 324 доби повномасштабної війни РФ проти України Володимир Зеленський підтвердив, що бої за Соледар та Бахмут тривають, пише ПІК.

“Важка битва за Донеччину триває, битва за Бахмут і Соледар, за Кремінну, за інші міста й села сходу нашої держави триває. Хоч ворог і зосередив найбільші свої сили саме на цьому напрямку, наші воїни – Збройні Сили України, усі сили оборони й безпеки – захищають державу. Я дякую кожному солдату, сержанту, офіцеру бригад та інших армійських підрозділів, які хоробро й стійко виконують поставлені завдання!”, – сказав Зеленський.

Зокрема Зеленський подякував бійцям підрозділу «Кракен» за рішучі дії зі знищення ворога в районі Соледарі та воїнам Інтернаціонального легіону ГУР МО та підрозділу «Шаман», які мужньо обороняють Бахмут. А також відзначив працівників Служби зовнішньої розвідки України.

Повідомив Зеленський у зверненні й про те, що завдяки переговорам цього тижня нам вдалося суттєво посилити рішучість партнерів збільшувати постачання зброї для України.

“Максимально працюємо для того, щоб це було відображено в рішеннях чергової зустрічі у форматі «Рамштайн», зустрічі міністрів оборони, яка відбудеться в другій половині січня. Готуємося також і до участі України в заходах Всесвітнього економічного форуму в Давосі. Цьогоріч традиційна економічна тематика форуму очевидно буде поступатися безпековим питанням. І для нас важливо, щоб на кожне питання світу щодо безпеки була ефективна й чітка українська відповідь. Так і буде”, – наголосив він.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено