Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 16 – 22 січня 2023 року

Відбувається активація процесів всіх рівнях – від особистих життєвих сфер до колективних і світових.

Ваш гороскоп на тиждень: 26 грудня 2022 - 1 січня 2023 року

Ваш гороскоп на найближчий тиждень може бути корисним орієнтиром у повсякденному житті. Що прогнозують зірки для усіх знаків зодіаку в третій тиждень січня 2023-го року, пише ПІК з посиланням на ТСН.

  • ОВЕН

Час цікавих знайомств, оригінальних ідей. Поки що немає значних досягнень, проте загалом життя протягом цього тижня стає цікавішим і романтичнішим. Спробуйте написати тим із ваших друзів, із ким ви давно не спілкувалися. Сприятливий період для тих, чиї творчі захоплення пов’язані з будь-якою копіткою діяльністю, потребує значної уваги до деталей і водночас фізичної активності. Відпустіть те, що ви так активно просували минулого року, настав час нових починань.

  • ТЕЛЕЦЬ

Тиждень терплячого, неквапливого просування та розвитку найважливіших для вас справ. Обставини вимагають часом виявити власний характер, але також необхідний самоконтроль під час спілкування з іншими людьми – скандали спалахують на рівному місці. Можливо, ви вирішите щось змінити у сфері особистих та ділових взаємин. Хоча зараз краще більше часу приділити професійній сфері та реалізації свого задуму. Але не рвіться агресивно вперед — інакше лише зазнаєте розчарування через велику кількість затримок та невдач.

  • БЛИЗНЯТА

Цілком можливо, що ви поставите під сумнів деякі з ініціатив минулого року і визнаєте їх нереалістичними. Наразі йде накопичення ресурсів, які знадобляться надалі, вони живитимуть практично весь 2023 рік. За можливості накопичуйте цінну інформацію, акумулюйте фінансові кошти, шукайте співпраці з іншими людьми. Протягом тижня з’являться нові знайомства, можливість знайти стратегічних союзників та налагодити із ними взаємовигідні, збалансовані взаємини.

  • РАК

Досить складно досягти внутрішньої рівноваги може спричинити значні емоційні переживання. Обставини вимагають від вас значного терпіння, оскільки доведеться багато й наполегливо працювати над ув’язуванням різних не дуже значних деталей. Цілком імовірно, що ви будете обмежені в ресурсах і що за виконану роботу не отримаєте ту суму, на яку розраховували або яку вам обіцяли. І однаково, не піддавайтеся песимізму. А коли надається можливість відпочити, намагайтеся максимально відновлювати сили.

  • ЛЕВ

У вашому житті з’являється велика кількість потенційних партнерів, співробітників, союзників, і можливо непросто вирішити, хто з них більше підходить для вас. Не упускайте можливість вирушити в поїздку – там на вас також може чекати зустріч, яка згодом виявиться доленосною. Тиждень сприятливий для сімейних справ, шлюбних та романтичних взаємин. Прагнення до взаєморозуміння, емоційної близькості, душевного комфорту позитивно вплине також і на вашу професійну сферу.

  • ДІВА

Може виникнути прагнення перевірити свої взаємини з іншими людьми на міцність, розібратися, чи все в них нормально. Якщо йдеться про ділове партнерство, це цілком розумне прагнення, це допоможе вам уникнути неприємних сюрпризів у майбутньому. Однак, неварто наражати на небезпеку особисті емоційні відносини. Якщо ви дасте волю своїм ревнощам і підозрілості, то просто ускладните життя — і собі, і близькій людині. Зараз від вас потрібний спокій та терпіння, щоб створити гармонійний психологічний клімат у сім’ї та романтичній сфері.

  • ТЕРЕЗИ

Цього місяця право вирішального голосу належить вашому партнеру, і не все складається так, як хотілося б вам. Однак, у вас є можливість виявити свою силу, використати свій вплив на оточення, показати, що ви вмієте розпоряджатися грошима та керувати ситуацією. Можливо, вам доведеться помірятися з кимось силами, і навіть якщо водночас не ви переможете, намагайтеся показати все найкраще, на що ви здатні. Тиждень може принести завершення будь-яких взаємин, ділових або особистих, або ж ви захочете позбутися залежності, що обтяжує вас.

  • СКОРПІОН

У житті може виникнути щось нове, але для цього від вас може знадобитися зробити крок назустріч комусь, виявити ініціативу. Можливо, в результаті вам вдасться знайти рішення для давньої проблеми, зрушити з місця справу, що забуксувала. Або хоча б дізнатися щось нове про себе. Це гарний тиждень для підписання контрактів, розрахованих на тривалий період та вигідних для обох сторін. Якщо є така можливість – візьміть відпустку, відпочиньте. Якщо ні — вирішіть для себе, що поспішати вам нікуди, можна зупинитися, подумати і згадати всі дрібниці, які ви раніше відкладали на потім.

  • СТРІЛЕЦЬ

Накопичуйте важливу інформацію, подивіться, як слід довкола — можливо, ви виявите джерела підтримки, які раніше не помічали, розширіть свої горизонти. Займіться цікавими для вас справами, улюбленим хобі, не дозволяйте іншим залазити у ваше життя і затьмарювати його. Наповніть ваше життя романтикою та пригодами. Нехай цей тиждень буде для вас приємним і безтурботним, оскільки попереду у вас багато наполегливої роботи. Гарний час для зустрічей із новими людьми, відвідування цікавих місць, підготовки бази для нових видів діяльності.

  • КОЗОРІГ

Активно включайтеся в різні справи, не втрачайте свій шанс — на вас чекають бенетежливі подорожі та пригоди. Ви повинні старанно попрацювати, щоб розкрутити колесо своїх справ. Не слід ухвалювати поспішних рішень, а також не варто пов’язувати себе будь-якими зобов’язаннями до кінця цього місяця. Ведіть розмірений спосіб життя і дозвольте всьому йти своєю чергою. Спробуйте поєднувати роботу з відпочинком, щоб ваш організм зміг гідно витримати підвищене навантаження і не захворіти в невідповідний момент.

  • ВОДОЛІЙ

Час змін, прогресу, нових починань, великих можливостей. Ви можете зробити суттєвий ривок уперед, у напрямку своєї мрії, здобути незалежність. Ваші дії протягом цього тижня значно впливають на наступні місяці року. Сформулюйте, ясно уявіть свої цілі та почніть працювати у їхньому напрямку. Шукайте і не втрачайте нові перспективи, цікаві ідеї. Ваша енергія – на підйомі, настав час діяти. Найкраще розраховувати тільки на свої сили, крокувати вперед рішуче та сміливо, яскраво виявляти свою індивідуальність.

  • РИБИ

Дозвольте собі зайнятися тим, що вам найбільше подобається, викликає у вас найбільше натхнення. Можливо, саме ця справа і приведе вас до бажаного успіху. Внесіть у своє життя якнайбільше нового: знайомтеся з новими людьми, спробуйте робити те, чим ви ніколи раніше не займалися, зрештою, оновіть свій гардероб або займіться спортом! Будьте щирими, відкритими і навіть зайва прямолінійність зараз вам не зашкодить. Вас переповнюють ідеї, пов’язані з новою темою, яка нещодавно увійшла у ваше життя.

  • Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі!

Якщо Ви раптом забули, хто по гороскопу:

  • Овен (21 березня – 20 квітня)
  • Телець (21 квітня – 20 травня)
  • Близнюки (21 травня – 21 червня)
  • Рак (22 червня – 22 липня)
  • Лев (23 липня – 23 серпня)
  • Діва (24 серпня – 23 вересня)
  • Терези (24 вересня – 23 жовтня)
  • Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)
  • Стрілець (24 листопада – 21 грудня)
  • Козеріг (22 грудня – 20 січня)
  • Водолій (21 січня – 20 лютого)
  • Риби (21 лютого – 20 березня)

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено