Івано-Франківськ

Чоловік “під кайфом” голяка бігав вулицями Тернополя (ВІДЕО)

Чоловіка пов’язали, а він, явно не розуміючи, що відбувається навколо, намагався вирватись та кликав “міліцію”.

11111 1

У Тернополі вранці 22 січня невідомий чоловік голим розгулював вулицями. Поліція затримала “веселуна”, у нього були ознаки наркотичного сп’яніння.

Про дивний інцидент на вулиці Протасевича журналістам “Файного” повідомив читач. З його слів, поліцію викликали жителі навколишніх будинків. Разом з поліцією приїхали і медики. Чоловіка пов’язали, а він, явно не розуміючи, що відбувається навколо, намагався вирватись та кликав “міліцію”, пише ПІК із посиланням на “Файне місто”.

Офіційний коментар з приводу такого казусу дали і правоохоронці. Як ідеться у повідомленні – чоловік був “під наркотиками”.

“Близько 11-ї години, патрульні отримали повідомлення про підозрілого чоловіка, який голий бігав вулицею Протасевича. Інспектори Микола Юзьо та Тарас Козяр негайно прибули за вказаною адресою, де побачили підозрілу особу. Чоловік без одягу, побачивши поліцейських, спробував утекти. Це йому не вдалося, охоронці порядку швидко наздогнали та зупинили його. Громадянин говорив речі, які не відповідали реальності та мав явні ознаки наркотичного сп’яніння“, – розповіли патрульні.

Наразі чоловік у лікарні. Туди його доставили патрульні та працівники швидкої. Відео затримання – дивіться нижче:

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено