Івано-Франківськ

Поводився агресивно: в Одесі працівники військкомату затримали чоловіка під час вручення повістки

У центрі комплектування визнали «некоректну поведінку» військових та призначили службову перевірку.
Поводився агресивно: в Одесі працівники військкомату затримали чоловіка під час вручення повістки
В Одесі, у одному з провулків представники військкомату в рамках проведення мобілізації звернулися до чоловіка. Останній взявся безпідставно ображати й принижувати військових нецензурною лайкою, а також знімати їх на відео. На спокійні прохання та попередження не реагував.

Про це повідомляє Одеський обласний центр комплектування та соцпідтримки, пише ПІК.

“Працівники військкомату повелися емоційно і, застосувавши силу, доставили чоловіка до службового приміщення для з’ясування обставин. Там перевірили його дані та виписали виписано повістку, оскільки він до цього часу не з’явився у військкомат”, – йдеться у повідомленні.

З приводу того, що військові повелися некоректно, призначено службову перевірку.

“Винні будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності. З особовим складом, що проводить роботу з оповіщення населення, проведено додаткові роз’яснювальні заходи щодо порядку роботи й дотримання норм етики і законодавства”, – додають у центрі комплектування.

Окрім того, у Одеському військкоматі зауважують, що військовозобовʼязаним чоловікам продовжать надходити повістки. Після цього чоловік має з’явитися за викликом у ТЦК та СП і стати на облік. Тих, хто досі не з’явився, доводиться збирати шляхом патрулювання.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено