Івано-Франківськ

Франківська СБУ викрила шанувальника росії, який закликав зі зброєю скидати владу нацистів»

Агітатор прирівнював російську агресію до «хрестового походу проти коричневої нечисті».

327147917 889486888964681 9116347529127008386 n

СБУ передала до суду обвинувальний акт щодо мешканця Покровська. Він агітував переходити на бік рф та «скидати владу нацистів» зі зброєю в руках

Про це інформує Управління СБУ в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“СБУ завершила досудове розслідування та передала до суду обвинувальний акт щодо жителя Покровська. Він агітував за «руський мір», а також поширював заклики до українців переходити на бік агресора й зі зброєю в руках «скидати» центральну владу”, – йдеться у повідомленні.

Співробітники СБУ затримали шанувальника росії в Донецькій області наприкінці 2022 року. Відтоді він перебуває під вартою.

“Ідеї та погляди, які пропагував чоловік, були  свідомо націлені на те, щоб схилити людей до активних дій. Зокрема, їм пропонувалося долучатися до російського Телеграм-каналу з інструкціями про те, як діяти та де взяти зброю”, – встановила СБУ.

Агітатор заявляв, що рсоійське  бомбардування українських міст було «справедливою відповіддю». Він захоплювався вищим керівництвом рф та його ставлениками на окупованих територіях, героїзував російських вояків, кадирівців і бойовиків.

У період організації російськими маріонетками судилища над оборонцями Маріуполя агітатор виступав за страту українських героїв. Також погрожував тотальним знищенням «нацистів» і повішанням киян.

Агітатор обвинувачується за трьома статтями Кримінального кодексу.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено