Івано-Франківськ

На Львівщині чоловік та жінка напали на пенсіонера у його власному будинку

Після скоєння злочину чоловік переховувався від поліції.

323425050 1418756702264058 8146214851523896392 n scaled

На Червоноградщині поліцейські затримали і взяли під варту двох зловмисників, які скоїли розбійний напад на пенсіонера.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області, пише ПІК.

“До поліції звернувся 79-річний мешканець одного з сіл Червоноградського району та повідомив, що ввечері невідомі побили і пограбували його у власному будинку. На місці працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники Червоноградського районного відділу поліції.  Як встановили правоохоронці, двоє невідомих – чоловік та жінка – незаконно проникли до приватного будинку, побили власника, забрали гроші та інші цінні речі, після чого втекли”, – йдеться у повідомленні.

Вже невдовзі правоохоронці встановили особи причетних до скоєнні злочину мешканців району, 18-річного чоловіка і 32-річної жінки.  Зловмисницю було відразу затримано, а чоловік деякий час переховувався, проте невдовзі правоохоронці встановили його місцеперебування і також затримали.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Зараз чоловік та жінка знаходяться під вартою. Досудове розслідування триває.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено