Івано-Франківськ

На Закарпатті ухилянт вирішив поїхати за кордон потягом, який нещодавно запустили (ФОТО)

Незаконно виїхати до сусідньої Румунії намагався 33-річний киянин.

На Закарпатті ухилянт вирішив поїхати за кордон потягом, який нещодавно запустили (ФОТО)

На Закарпатті прикордонники викрили дві спроби незаконно перетину кордону. Один чоловік намагався втекти закордон потягом, який нещодавно розпочав здійснювати міжнародні перевезення пасажирів за маршрутом «Рахів – Валя-Вішеулуй». Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише ПІК.

“Незаконно виїхати до сусідньої Румунії намагався 33-річний киянин. Під час прикордонного контролю разом із паспортом, як підставу для виїзду за кордон на період дії воєнного стану, чоловік надав документи, що свідчили про внесення його до системи «Шлях». Щоправда, підтвердити мету свого виїзду за кордон він не зміг”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, виїхати за кордон за протермінованим паспортом громадянина Нігерії намагався 58-річний українець. Чоловік є нігерійцем за походженням.

Тривалий час він проживав на території нашої країни та у 2016 році отримав український паспорт. Щоб безперешкодно виїхати до Угорщини, чоловік вирішив запропонувати наряду хабар, проте отримав категоричну відмову.

327268852 3242412859343097 4458891480418503536 n scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено