Івано-Франківськ

В Іспанії банда тримала українських біженців у трудовому рабстві та ізоляції (ФОТО)

За даними поліції, керівники злочинної організації "насолоджувалися багатим життям".

a89cf39ed8ac730616215be99fcdabcb scaled

В Іспанії злочинне угрупування експлуатувало українських біженців на нелегальних тютюнових фабриках і тримали їх в ізоляції в умовах перенаселеності. Було заарештовано десятки осіб і вилучено 3,5 мільйона пачок нелегальних сигарет.

Про це інформує тамтешня поліція (Guardia Civil), пише ПІК з посиланням на ТСН.

Іспанська поліція у співпраці з Європолом викрила злочинну організацію, яка займалася контрабандою тютюнових виробів. Поліцейські затримали 27 осіб, конфіскували 3,5 млн. пачок безакцизних цигарок на суму 17,5 млн євро та 10 000 кілограмів тютюнового листя вартістю понад 20 мільйонів євро.

0c7b57ce3ec7141a374afde1ab1c70ce

Нелегальні фабрики переважно використовували біженців з України, які тікали від повномаштабного нападу Росії на свою батьківщину. Уточнюється, що біженців зазвичай розміщували на нелегальних підприємствах із виробництва та фасування сигарет.

“Вони працювали багато годин та ховалися, бо деякі з них в’їхали до країни нелегально. Вони жили у тісних сховищах на фабриках”, – повідомила Цивільна гвардія Іспанії.

Слідство стверджує, що злочинці, які очолювали групу, володіли трьома незаконними виробничими потужностями. Вони діяли в провінціях Севілья, Ла-Ріоха і Валенсія.

f88e5579ffd70b7c27c6d4b5679585ff

“Пакування та зберігання нелегального товару відбувалося в будівлях, розташованих в районі восьми міст Іспанії, зокрема, Мадриді, Альбасете, Кордова і Малага. Відповідно до заяви Цивільної гвардії, заводи мали сучасне обладнання, яке разом оцінювалося у понад 3 мільйони євро”, – йдеться у повідомленні поліції.

Керівники організації відмивали великі суми грошей, які, як повідомляється, займалися контрабандою тютюну, що дозволяло їм вести розкішне життя, проживаючи в розкішних маєтках у районі Севільї та Марбельї.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено