Івано-Франківськ

У Львові жінка отруїлася чадним газом

Інформація про отруєння надійшла 25 січня о 09:00 надійшла інформація.

ugarnyy gaz

У Львові 53-річна жінка отруїлася чадним газом, інформують в управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони, пише ПІК.

“Жінка отруїлася чадним газом у квартирі на вул. Зеровій.  Постраждалу , 1970 року народження, доправили в лікарню святого Пантелеймона.  Причини та обставини події з’ясовують”, – йдеться у повідомленні Львівської міської ради.

Фахівці вкотре наголошують, що основною вимогою для уникнення біди є притік свіжого повітря у приміщення, де є прилади опалення – через вікно, двері та вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений, і в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу.

Там, де встановлені прилади з димовідводом продуктів згоряння в комин – тобто газові коти чи колонки тощо, то цей комин також має бути чистим. І в жодному разі в таких приміщеннях не може бути електричних вентиляторів. Якщо одне з цих правил недотримане, то у приміщенні починає утворюватися чадний газ і стається біда.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено