Івано-Франківськ

Як обрати оптимальний зимовий спальний мішок

Alp.com.ua пропонує широкий асортимент спальників від багатьох відомих брендів, таких як Deuter, Rock Empire, Terra Incognita та багатьох інших.

u files store 31 247616 scaled

Навіть якщо взимку ви не можете всидіти на одному місці і вашу «п’яту точку» постійно тягне в похід, незважаючи на очевидну можливість цю п’яту точку там же й відморозити — вам точно знадобиться комфортний і теплий зимний спальний мішок.

Особливості зимових спальних мішків

Зимові спальники відрізняються, насамперед, своїм високим рівнем теплоізоляції та особливої конструкції, забезпечуючи температуру комфортного сну навіть при низькій температурі, більше -20°С. У них застосовується безліч спеціальних конструктивних рішень, таких як: спеціальні утеплюючі коміри, утеплювальні вставки в області попереку та ніг. Через щільний утеплювальний шар вони займають більше місця, аніж літні.

Асортимент зимових спальних мішків

Основна проблема при виборі товару полягає в тому, що купити зимовий спальний мішок непросто, якщо не знати властивості того чи іншого утеплювача. Ринок пропонує спальники як з пуховим наповнювачем, так і з сучасними синтетичними матеріалами, такими як Primaloft або Thinsulate. У нас можна купити зимовий спальник із будь-яким наповнювачем. Щоб довго не вагатися, далі ми опишемо відмінності пуху та синтетики.

34602215968688

Синтетичний наповнювач спального мішка

Плюси:

  • теплоізоляція на рівні пухових;
  • добре відводить вологу, практичний;
  • ціна зимових спальних мішків із синтетичних наповнювачів нижча, ніж пухових.

Мінуси:

  • вага більша, порівняно з пуховими;
  • об’ємніший.

Пуховий наповнювач спальника

Плюси:

  • відмінна теплоізоляція за мінусової температури;
  • компресійні властивості набагато кращі за синтетичні аналоги;
  • мала вага;
  • приємніший за відчуттями.

Мінуси:

  • гігроскопічність пуху;
  • висока ціна;
  • потреба у більш ретельному догляді, ніж за синтетичним.

25049179289807

Форма та інші функціональні особливості:

Здебільшого зимові спальні мішки випускають у формі «кокон». Голова втрачає найбільше тепла, тому на зимовий період спальник з капюшоном буде чудовим рішенням.

Довжина та ширина спальника вказується в позначках на самому мішку, найпоширеніші regular та long. Важливо, щоб ноги не впиралися, крім того, гарний зимовий спальний мішок матиме на надмірно вузький, але й не надто широкий внутрішній простір.

Деякі спальники мають можливість зістібатися блискавками разом, утворюючи ковдру чи суцільний великий мішок (про наявність такої опції варто уточнювати при купівлі).

Також є варіанти з кишенькою для подушки, якщо для вас це має значення.

В цілому алгоритм вибору зимового спальника має ґрунтуватися на:

  • очікуваній температурі вночі;
  • вологій/сухій погоді;
  • важливості ваги спальника.

Якщо нижній поріг температури -10 ° С і похід не дуже стомлюючий, речі несете самі — синтетика.
Якщо поріг температури більший за -10°С — пух.

При високій вологості пуховий спальник вбере вологу, яка без просушування на сонці нікуди не дінеться. Якщо очікується сонячна та морозна погода, пуховий варіант — чудове рішення.

Купити зимовий спальний мішок у магазині Alp.com.ua

Інтернет-магазин Alp.com.ua спеціалізується на продажу багатьох товарів, які застосовують в активностях під загальною назвою екстрим.

Ми випробували на собі особливості різних зимових пригод і тому можемо авторитетно проконсультувати стосовно всіх нюансів і допоможемо вибрати саме ваш спальник. А також розповімо, чим відрізняється той чи інший зимовий спальний мішок і чому така ціна.

Якщо ж ви досвідчений турист, то зможете замовити потрібну модель самостійно. У каталозі товарів нашого магазину ми постаралися забезпечити детальні описи товарів, їхні фото, плюс, зручну навігацію та можливість залишати об’єктивні відгуки.

Також до ваших послуг оперативна доставка вашого замовлення в будь-який куточок України: чи то Дніпро, Харків, Київ, Одеса, Запоріжжя або будь-який інший населений пункт (за доступними напрямками). Тож купити зимовий спальний мішок в Україні не складе труднощів.

Замовте просто зараз теплий зимовий спальник, і за декілька днів він буде у вас!

ПРОМО 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено