Івано-Франківськ

“Недогледіли”: стажування Юрія Онищенка у Коломийській міськраді припинили

Юрію Онищенку СБУ висувала обвинувачення за підтримку сепаратистів у 2014 році.

tvdqvr7nklrbpxpurhev 1 450x270 1

Стажування Юрія Онищенка в управлінні освіти Коломийської міської ради припинено, про це заявив міський голова Богдан Станіславський, пише ПІК.

“Після повномасштабного вторгнення військові порекомендували Юрія Онищенка та запропонували взяти його у міську раду. Він як мер Попасної постійно допомагав захисникам, зокрема й коломийським «едельвейсам», які три роки свого часу перебували в тому місті та тримали там оборону від російських сил. Станом на зараз Юрій Онищенко все ще залишається міським головою Попасної, але не виконує обов’язки, оскільки там створено військо-цивільну адміністрацію. Однією з причин того, що Юрій Онищенко зараз у нашому місті – саме тут, у «десятці», несе службу його дружина”, – пише мер.

Та пояснює:

“Оскільки він займає посаду міського голови Попасної, то не може ані очолювати управління, ані бути заступником начальника. Але враховуючи те, що він добре розбирається в гуманітарних питаннях, як мер відгукнувся на прохання мера поділитися досвідом в освіті”.

Станіславський зазначив, що ситуація з листом СБУ дійсно викликає питання. Тому стажування Юрія Онищенка припинено, а його відсторонено від виконання обов’язків.

“Також звернувся до правоохоронців вияснити цю ситуацію. Попри те, що реєстри закриті, спецперевірки зараз не проводять, прошу вибачення у громади про те, що недогледіли”, – каже мер.

Також планують провести нараду з головами депутатських фракцій.

Нагадаємо, міський голова Коломиї Богдан Станіславський хотів призначити керувати освітою громади 62-річного Юрія Онищенка – колишнього міського голову міста Попасна на Луганщині, якому СБУ висувала обвинувачення за підтримку сепаратистів у 2014 році.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено